Post by brigguisidefe on Mar 7, 2022 15:03:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Manor : Sunny House ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Manor : Sunny House IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Merge Manor : Sunny House 2022 version ▞▞▞
Všechno trvá, než se vytvoří, ale je to roztomilá slučovací hra bez nucených reklam ke sledování. Zatím se mi to líbí a chci to hrát dál, abych to všechno vyčistil.
Je to zábava. Občas se na můj pokrok zapomene a nebo si odpočinu.
Není potřeba mnoho starostí, jen spousta čekání na dobití věcí, abyste je mohli znovu sladit.
Dostat se kamkoli trvá věčnost, protože životy jdou rychle a kbelíky přestávají vyrábět
tato hra mě chvíli bavila, ale já ji doslova nemůžu hrát, když hru otevřu, říká mi, abych ji aktualizoval a šel do obchodu, ale aktualizoval jsem ji a nic. pořád mi to říká, abych to aktualizoval.
Pěkné 👍
Merge Manor : Sunny House Tankenötter hbjw
Doslova blokuje jakýkoli pokrok, o který se pokoušíte, dokud nejsou zaplněny všechny dlaždice a vy neuvíznete nebo nebudete nuceni prodat věci, jejichž výroba vám zabrala dny! To, co účtují za uložení JEDNÉ POLOŽKY, JE SMĚŠNÉ a po každém nákupu to bude ještě SMĚŠNĚJŠÍ! UPRAVIT: Odinstalování! má příliš mnoho chyb, zamrzání a rušení sloučení, na jejichž vytvoření jsem pracoval celé dny.Škoda, protože jsem si tuto hru opravdu přál! Možná to v budoucnu zkusím znovu, ale právě teď to potřebuje mnohem více vylepšení.
Měl jsem to hodnoceno jako 5, ale dostal jsem se na úroveň 20 a nemám žádné mise kromě toho, abych se dostal na úroveň 27. VELMI zklamaný. Doteď jsem si hru opravdu užíval.
Chyby okamžitě opraveny
Dobře jsem si to užíval, až do dnešního večera, kdy mi to dalo možnost přejít na uloženou hru nebo začít znovu, zvolil uloženou možnost a téměř veškerý můj pokrok je pryč!!!
Kde citron??
Pomalu se otevírá a během hry se zadrhává.
Merge Manor : Sunny House 解謎 mdji
Děkuji za aktualizaci. Hra se mi teď ani nenačte.(( AKTUALIZACE: Zdá se, že tato poslední aktualizace mi problém vyřešila. Děkuji.
Nenačte se.
Počkejte na CD WAY TO MUCH! Je to přehrávání 5 sekund vraťte se do HR, kdo chce hrát tímto způsobem, projděte
Skvělá grafika. Ale připustím, že o slučovacích hrách moc ne. Občas to bylo ohromující místo zábavy.
Merge Manor : Sunny House ধাঁধা qqwh
Z větší části mě ta hra baví. Je doslova jediný důvod, proč jsem tomu nedal 5 hvězdiček, a ten jeden důvod mě dost štve, abych dal pouze 3. Uvažuji o tom, abych tomu dal 2 hvězdičky. Je to množství bublin, které vyskočí, když něco spojím! Mám jen tolik místa a zabírají ho bubliny, takže nemůžu nic dělat, dokud neprasknou! Neutrácím všechny své peníze, abych měl krystaly na nákup bublin. Přestaň s tím tolik! Extrémně přehnané.
Velmi snadno trávit čas. Zajímavé, ale potřebujete trpělivost. Vaše energie se rychle spotřebovává.
Snažím se aktualizovat hru, stále se objevuje, že je tam virus a aplikace se nainstaluje sama. Opravte to prosím, abych to mohl znovu nainstalovat.
Načítání trvá příliš dlouho! Myslím, že by to mělo změnit oblasti a rozjasnění, vybavení atd. a ještě víc, aby se začalo mluvit
Vývojář odpověděl na moji recenzi, a když jsem šel zkontrolovat, co bylo řečeno, moji recenzi smazali. Očividně mě netěší dostat špatná recenze. Hra je velmi zábavná a pár dní jsem ji miloval, dokud nepřestalo fungovat automatické ukládání. Pokaždé, když jsem se přihlásil do hry, jakýkoli pokrok, který jsem právě udělal, byl pryč. Zkoušel jsem vše, co jsem mohl, v naději, že se problém sám vyřeší, ale po několika dnech jsem to vzdal a hru odinstaloval, což je škoda, protože to bylo příjemné.
Pro ty co nevíš jak získat citrony, někdo tu psal že se dají získat nějak z pytlíku na semena z kytek, a tak získáš fontánu kterou získáte z truhel. Ale jde to zjistit kde se to dá získat, v rohu u věcí máte malé ,i,, a tam to potřebujete.
وو
Je to trochu zabugované, ale jinak je to dobré
Je to skvělá hra, často ji hraji. Ale nesnáším čekání na to, aby se věci spojily s dalšími věcmi, například: krabice na nářadí nebo zahradnické vědro, prostě mám pocit, že nemusíte čekat, až to vezme čas a skončí, abyste mohli tyto předměty použít k dokončit úkol. Nevím, jestli to dává smysl. A přeji si, abych mohl prasknout bubliny, místo abych čekal, až prasknou.
Crazy Kitchen: Cooking Game Παιχνίδια arcade xkai
Ne, nebylo to vidět lol 8
Skvělá hra. Opravdu se to líbí. Nelíbí se mi, jak neustále vyskakují bubliny s položkami. Nemám žádné drahokamy a nemám dost místa na desce. Kromě toho je to ale opravdu dobrá hra.
Miluji tuto hru, ale od nové aktualizace se neustále vypíná a vypíná nebo obrazovka zčerná... Jsem tak smutný.
Moje jediná stížnost je teď ruka, která každé 3 sekundy klepe na připravená semínka. Díky tomu je moje úzkost na plné obrátky, protože mám pocit, že musím spěchat a sbírat je, i když pro ně nemám místo nebo když se chci s jejich sbíráním trochu zdržet. Kdyby se zbavili té lepící ruky, byl bych šťastný.
Je to dobrá hra, ale měla pomalý začátek
Dobré a fantastické
Bavilo mě hraní, ale stejně jako všechny tyto hry, i zde je časovač na všechno, kde ke hraní potřebujete energii, mince nebo krystaly, a hra vás nutí čekat a snaží se vás donutit si tyto věci koupit. budu mazat
Začal jsem hrát, zatím je to v pořádku
Snadná a relaxační hra na hraní. Žádné reklamy!, pokud jste se nerozhodli sledovat pro extra energii. Celkově vzato, příjemný zážitek.