Post by brigguisidefe on Mar 7, 2022 14:48:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu klahvide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
miks ma ei saa seda järgmist taset laadida, mäng hangub iga kord, kui proovime. seal öeldakse, et arveldussüsteem ei suutnud seda käivitada, ajades mind ja mu poega hulluks.
Üks asi, mis skye suudab oma lennukikotti kasutades lennata?
See ajab mu pea sisse, selle allalaadimiseks kulus 5 korda ja nüüd on see juhtunud, et ma ei saa kesklinna mängu lukust lahti ja mu poeg teeb oma pead pidevalt, kui proovin selle eest maksta, see ei lase mul Ma ei kasuta mobiiltelefoni, nii et minu silmis ei ole see tahvelarvuti jaoks hea, kui keegi saab aidata, et olen suurepärane
Nii halb kesklinn ei avane
Ei lase meil seda alla laadida
Okei. Ostsin selle mängu oma vennapojale, aga see ei tööta. Mul ei ole menüüd teise keele valimiseks ja ma ei saa ka teisi tasemeid mängida. Miks sunnitakse mind mittetäieliku mängu eest ette maksma? Kas parandate selle või värskendate seda või annate mulle raha tagasi.
Väga pettunud lapselaps, ostsin selle mängu 2 kuud tagasi ja ma ei saa ikka veel kesklinna lukust lahti iga kord, kui proovin, et see ütleb, et arveldusmakset ei õnnestunud lähtestada... see mäng vajab parandamist.
Rip of, väidetavalt on see uue lumepoegaga uuel tasemel. See ei tööta. Ärge ostke seda rakendust!!!!
Ekraan jäi laadimisel kinni. Ei saa mängida!
Mängu eest maksti, kuid seda ei laadita alla!
Pole olnud nii palju probleeme kui teistel, alla laaditud hästi, mängib hästi! Probleem on selles, et see ei lase sul everesti avada, mis on minu 3-aastase jaoks väga masendav, kuna tal hakkab samade tegemistega igav. Enamik inimesi on teatanud sellest probleemist, kuid seda pole lahendatud. Kuna me oleme maksvad kliendid, võiksid tootjad kõige vähem vastata ja asja lahendada. Olen väga pettunud!
Kuigi ostsin mängu täisversiooni, antakse mulle juurdepääs ainult selle tasuta versioonile. Milline raha raiskamine. Palju ei aidanud ka mänguarendajatega ühenduse võtmine. Nad ei saanud isegi vastust!
Ostsin selle mängu, et teada saada, et peate lisatasemete eest veelgi rohkem maksma. Allalaadimise eest tuleb maksta peaaegu 5 naela! Siis tuleb juurde maksta. Natuke ebaõiglane, kas pole?
mulle meeldib see
Ostsin selle oma tütrele, kuna ta armastab Everesti, seal on kirjas, et see on olemas, aga kus?? Hea meelega muudame arvustust, kui see rakenduse osa on olemas
Seda mängu müüakse endiselt, kuid see ei tööta tahvelarvutis. Ei luba nime sisestada. Panin selle ka oma telefoni, kuna mu poiss väga mängu tahtis ja see võttis minult Play kontolt eraldi tasu. Ilmselt telefoniga HD-versioon ei ühildu. Ma tahan oma raha tagasi Google Play!
Minu poiss armastab seda mängu ja soovib kesklinna tasemel, kuid alati, kui ma proovin osta, ütleb see, et mobiiliarveldust ei õnnestunud käivitada. Palun parandage see.
Laaditi alla samsungi vahekaardil 4 ja see ei võimalda teil värvilistele märkidele nimesid lisada. Kuna see seda ei tee, ei luba see teil mängida. Lahendage tõrge ja ma muudan oma hinnangut. P.s. alla laaditud vanemale samsung tab 2-le ja see töötab. 😕😕😕
Mul on suur probleem, kuna mäng on avatud, kuid ei tööta "ostu taastamisega". Kas keegi oskab öelda, mida see tähendab või mida ma saan teha?.
PAW Patrol: Rescue Run Petualangan zevk
Mr Autofire Akció xzi
See ütleb pidevalt, et laadib alla
PAW Patrol: Rescue Run Sarguzasht zgz
Mäng algab hästi, kuid ei seo makseid, et saaksin kasutada järgmisi mänge, palun sortige
Aga ma saan mängida 6 taset
Kuidas ma saan raha tagasi, see rakendus ei tööta natukenegi, meie poeg armastab tõesti PAW Patrolit, kui see oleks tasuta rakendus, siis oleksin desinstallinud, kuidas saab kedagi niimoodi ära rebida, see on röövimine, mulle meeldiks vastus Nickleodeonist seoses selle probleemiga, ma tahan asjaga edasi minna, kuid ei tea, kuidas aaaarrrrrgghh
See mäng on mu poisid tõesti alt vedanud, kuna see ei tööta
Makstud selle eest ja see ei tööta, kui sa. Klõpsake sellel, see ütleb lihtsalt, et laadib ja ei tee seda kunagi. Täielik raha raiskamine ja pettumus mu pojale, kes tahtis seda mängida.
Ei laaditud, taotles tagasimakset
PAW Patrol: Rescue Run 어드벤처 dly
väga pettunud, see ei lase mul linnatasandil osta
Laadimine võtab liiga kaua aega, ei lõpe kunagi. Mul on tasuline versioon, palun tagastage mu raha
Ostsin selle oma autistlikule pojale, selle laadimine võtab liiga kaua aega ja liiga palju ekraane, mida vahele jätta, ja liiga palju juhtumeid, kui laadimist ootavad, on see tüütu autismiga inimese jaoks, see on piinav. Samuti vajutab ta pidevalt ostu taastamise nuppu, mis viib 10 minutini, enne kui ta saab uuesti mängida. See mäng ei ole piisavalt hea, et sellel oleks hinnasilti!
Kohutav, ei laadi isegi laadimisekraanist mööda. Alles laaditi selle alla ja tagasimakse võimalus on juba kadunud. Mõttetu ja šokeerivalt halb. Pole seda 4 naela väärt. ÜLEÜLDSE! Ärge viitsige isegi alla laadida. Mu tütar on väga pettunud
Kobra
Mina olen michael
PAW Patrol: Rescue Run Phiêu lưu nxcq
mu tütar armastab seda mängu, kuid ta ei saa everestiga kesklinna alla laadida. midagi pistmist maksesüsteemiga. palun lahendage see, muidu peate raha tagasi saama
Ei tööta üldse.
Ei saa KESKLINNAS joosta, see lihtsalt läheb lukku ja ajab mu tütre pisarateni
Võib-olla kulub minu viies katse selle rakenduse allalaadimiseks terve igaviku ja kuvatakse veateade. Abi pole saadaval ega raha tagastamise võimalust. Šokeeriv pettus, mu pojale suur pettumus, häbi, Nickelodeon
Selle rakenduse eest maksti ja see EI TÖÖTA!! Olen vingus ja mul on ka ärritunud laps. Ära maksa selle eest.
5 tundi ja sellest 8% alla laaditud
Ei tööta. Alustuseks ei saa nime sisestada....
PAW Patrol: Rescue Run রোমাঞ্চকর dho
Kui saan selle tööle, vaatan tõenäoliselt oma hinnangu üle. Ka arendaja ei vastanud. Isegi mitte tunnustust.
Suurepärane. Näita hüüdnimega Jr.
See
.tore