Post by brigguisidefe on Mar 7, 2022 14:32:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Golf: Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Golf: Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів монет ▞▞▞
▞▞▞ Mini Golf: Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Занадто важко занадто швидко
Добре чи ні
Це хороша гра
Найкращий
Чудова гра! Легко навчитися, важко опанувати! І грати проти інших 50 гравців так захоплююче! А у мене ВЖЕ є 2 епічні палиці зі скринь!
Ваша гра хороша, але одна проблема полягає в тому, що немає індикатора ping
Після того, як мій огляд з 1 зіркою було знято. Ось воно знову. Ця гра має жахливе відчуття, а механіка та фізика жахливі. Це бажаний Golf Battle від Miniclip, і він не вдається у всьому.
мм
Дякую за оновлення, гра зараз завантажується! Я поставив йому 4*, тому що важко потрапити в останній раунд. Крім того, я граю в неї щодня.
Gqh happ pap soap l XL так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так само, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так само, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так, так
Ця гра чудова
Яка чудова гра ах, чувак, мені подобається
Хороша гра. Іноді застрягаєте в місцях на трасі, з яких ви не можете вибратися (наприклад, труби та вода), але крім цієї чудової гри
Немає багатокористувацької гри phak
Гарно ⛳🏌️♀️😘
Привіт. Це найкраща гра в міні-гольф, в яку я граю в моєму житті. Дякую, що створив цю гру
Мені подобається ця гра через режим br
Mini Golf: Battle Royale スポーツ hfhs
Mini Golf: Battle Royale Sporto bzao
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Не дуже весело. Геймплей тьмяний.
Q jogo daora!!!! Королівська битва в гольф!!!
Ця гра дійсно весела
Дуже весела та захоплююча гра, матчі проходять швидко, і ви можете грати на ходу. Повністю рекомендую
Після оновлення це марно! Навіть не можу завершити 1 гру належним чином, від’єднайтеся без попередження! Виправте цю помилку
Дуже складна гра 🏌️♀️🏅
Очевидно, що більшість гравців - ШІ. Я вважаю, що будь-які імена на кшталт "дурна білка" або "Грейлива панда" мають бути фальшивими гравцями. Є дуже багато гравців, названих прикметником та іменником.
Дуже дурень
Тоооооо8ооооооооооооо
На першому зображенні написано, грайте з друзями, але в них немає можливості додати друзів (клікбейт). Крім того, він повинен показувати кількість кидків кожного гравця, оскільки це основний критерій для кваліфікації до наступного раунду, замість цього він показує час, що може збентежити нових гравців.
Angry Birds Journey पहेली rsi
Ви граєте тільки проти ботів?
Найкращий міні-гольф evaaa!! Легко грати.🏌️
😎👍 Таблиця лідерів – чудове доповнення. Молодці! ⛳🏌️♂️
Mini Golf: Battle Royale اسپورٹس hkpf
Мені подобається ця гра, я сподіваюся, що вони додадуть до гри більше курсів. Крім того, що це весело, але стає нудно, тому що на вибір є лише 2 курси, я знаю, що він ще в розробці, але загалом найкращий, у який я коли-небудь грав 😊
Будь ласка, додайте можливість грати з друзями онлайн, як систему вечірок, у якій ми створюємо вечірку, і друзі можуть приєднуватися. Тоді я поставлю 5 зірок. І гра дуже хороша.😁
Грати дуже легко та інтуїтивно. Чудовий спосіб провести час!! Хотілося б, щоб я міг витрачати монети, щоб купити речі, але в іншому це чудово!
Найкраща гра в гольф.
добре
Весела гра, але точка зору камери не така вже й чудова
Mini Golf: Battle Royale Спортивные игры sbd
Куля застрягла в трубі